Menu Zavrieť

Podporte Dračiu Légiu Trenčín napríklad aj 2% z dane z príjmu.

Fyzické osoby aj firmy môžu každoročne poukázať určité percento zo svojej zaplatenej dane z príjmov v prospech neziskových mimovládnych organizácií na realizáciu verejnoprospešných aktivít. Budeme veľmi radi keď sa rozhodnete touto formou prispieť práve nášmu občianskemu združeniu Dračia Légia Trenčín. 2% však nie sú jedinou možnosťou ako nás podporiť. Ako príklad uvediem napríklad sponzorský príspevok, zmluva na reklame, účasť na teambuildingu, materiálna pomoc atď. Na podobe podpory aká Vám najviac vyhovuje sa určite dohodneme stačí nám napísať. Na oplátku si u nás môžete vyskúšať dračie lode, či iné plavidlá ako jednotlivec alebo aj celá partia kolegov či kamarátov.

Komu je táto pomoc určená?

Dračia Légia Trenčín, ako vôbec prvý klub športu dračích lodí na Slovensku, sa venuje rekreačným športovcom i príprave športovcov na vrcholné medzinárodné podujatia, v juniorských, dospelých i seniorských kategóriách. Zároveň združuje športovcov z Trenčína a Bratislavy, ktorý sa rozhodli spojiť svoje sily a spoločne dosahovať najlepšie výsledky v medzinárodnom porovnaní. Od roku 2008 pôsobí na domácich i zahraničných podujatiach. Vo svojej histórií získali členovia Dračej Légie ako reprezentačné posádky Slovenska spolu 21 cenných kovov z majstrovstiev sveta a Európy (z toho po 6 titulov majstrov z MS a ME) a množstvo ďalších úspechov na iných podujatiach. Ako jediný športový klub dračích lodí na Slovensku udržiavame stabilnú juniorskú posádku, ktorá je často základom našich úspechov. V roku 2021 máme na programe okrem iného aj účasť na ME v Kyjeve, ak nám to situácia dovolí.

Šport dračích lodí je považovaný za „najtímovejší“ šport na svete, kedy naraz v jednom tíme súťaží až 22 športovcov. Vzhľadom na početnosť tímu je tento šport náročný z hľadiska organizačného, materiálneho i finančného. Preto si dovoľujeme Vás touto cestou požiadať o pomoc, ktorá by nám pomohla úspešne realizovať naše aktivity.

Aktuálne údaje pre poukázanie nájdete nižšie alebo aj na webe: https://www.notar.sk/poberatel/?actId=5ff0df5357829454e4d2d95b

Ako poukázať 2% z dane z príjmu nájdete napríklad na webe: https://www.slovensko.sk/sk/zivotne-situacie/zivotna-situacia/_ako-poukazat-2-z-dani/

Základné informácie o o.z. Dračia Légia Trenčín:

Názov: DRAČIA LÉGIA TRENČÍN

Právna forma: Občianske združenie

IČO: 42142466

Adresa: Opatovská 284/163, 91101 Trenčín – Opatová

Bankový účet: SK3175000000004007349721, Československá obchodná banka, a.s.

Kontaktná osoba: Michal Dušička; dracialegiatn@gmail.com ; +421 904 475 427

Ďakujeme!