Menu Zavrieť

Otvorenie športovísk, zatiaľ bez dračích lodí.

Od stredy 22. apríla je aktuálne uvoľnenie niektorých obmedzení vyvolaných šírením ochorenia COVID-19. Napriek tomu, že aktuálne opatrenia povoľujú, okrem iného, aj otvorenie vonkajších športovísk, začiatok sezóny dračích lodí je ostáva nejasný.

Nakoľko si vážime zdravie nás, našich členov aj ostatných ľudí v našom okolí, začiatok spoločnej prípravy na dračích lodiach zatiaľ odkladáme do odvolania. Dôvodom je že skutočnosť že jedná o tímový šport a nie je možné zabrániť kontaktu členov, i keď nejde priamo o kontaktný šport. Súčasne ale pracujeme na forme individuálnych tréningov na vode i pre záujemcov bez znalosti jazdy na kanoe a kajaku, predpokladám že s individuálnou prípravou budeme môcť začať o pár týždňov (koncom mája).

Areál lodenice je aktuálne otvorený výhradne pre členov kanoistického klubu TTS Trenčín a pre potreby individuálnych tréningov. Podmienky pre športovú prípravu na lodenici nájdete vo vyjadrení výboru KK TTS Trenčín. Pre tých zdatnejších je tak možnosť využiť vlastné jednomiestne plavidlá pre športové potreby, samozrejme pri dodržaní všetkých platných nariadení KK TTS a Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Požičiavanie lodí a užívanie priestorov lodenice na iné účely je zatiaľ zakázané.